evet bu biraz bende de var ,telefon çalınca panik yapıyorum :) benim de tel.im hep sessizdedir,hatta hep mesajlaşmak isterim hiç konuşmak istemem:)bazen mesaj atıyorum diyelim arkadaşıma o da bena mesajla cevap vermiyor aradan 4 saat falangeciyor arıyor ben gıcıklığına teli açmam :) oyle bazı gıcıklıklarım vardır:)) içimden derim ki bu saate kadar nerdeydin,ben sana mesaj attıysam sen de bana mesajla cevap vereceksin,boyle ararsan acmam
ne kadar cıldırtıcı dimi:)) kendime bu huyum için guluyorum ve bazen bu huyumdan nefret ediyorum..biraz takıntıyla karışık sosyal fobi sanırım..çunku ben işim gereği de cok fazla tel kullanan biri olmadım hiç veya gunluk hayatımda da oyle gunde 20 30 kere arkadaşlarımla konuşmalarım hiç olmadı..eskiden cok daha vahim durumdaydım 2 lafı biraraya getiremiyordum ani tel çalınca..şimdi o kadar değilim ama hem yukarda anlattıgım gıcık takıntılarım var
hem de hoşlandıgım ve yeni tanıştıgım biri aradığı zaman stres yapıp açmadıgım olabiliyor off ne konuşucam şimdi diyorum
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --