Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 03:20 PM   #162 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Dün kızlarımla birlikte arkadaşlarının doğum günü partisine gittik. Kaç gündür nasıl heyecanla bekliyorlar pasta ve mum üfleme faslını Sürekli evde prova yaptık nasıl şarkı söyleyecekleri ve ne zaman alkışlayacakları hakkında. Dün şarkıda söylemediler alkışta yapmadılar ama çok eğlendiler. Gittiğimiz doğum günü çocuklarıda ikizler 3 yaşını doldurdular.Allah uzun, sağlıklı, mutlu ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin bütün çocuklarımıza. Neyse dün evde yaş ortalaması anneleride sayıyorum 0-3 yaş arasıydı. Ben bir ara kendimi yerde çocuklarla birlikte bekçi baba oyunu oynarken hatırlıyorum. Yerlerde yuvarlanıyordum. Diğer annelerden benden farksız değillerdi. Pasta kesildi servis yapıldı. Ben kızlar için tabak hazırlıyorum bir baktım benim kızlardan biri arkadaşlarının babaannesinin tabağına yaklaşmış beğendiklerinin tadına baktırmasını istiyor. Dedim benim kızlar büyümüş artık aç kalmayacaklar. Hep beraber çok eğlendik. Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm, yeni insanlarla tanıştım. En önemliside kızlar çok eğlendiler. Bu eğlence sırasında dün öğle uykusu güme gitti eve geldik yine uyumadılar. Akşam saat 10'u geçiyordu uyudular. Sabahta 10'da kalktık. Annelerine pazar günü hediyesi verdiler sabah uykusunu. Şimdi ikiside mışıl mışıl uyuyorlar babalarıyla birlikte. Bende nette geziyorum.
Mutlu, huzurlu ve sağlıklıyım......... Çok şükür herşeye...........