Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 03:40 PM   #108 (permalink)
boo

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
boo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başda ağırlık hissi...

telkinleri dinlemeye başlayalı bir ay olmuş ve ben bu bir ay içinde iki tane hayatımda daha önce hiç karşılaşmadığım baş ağrıları geçirdim!Gerçekten çok şaşırtıcı ama hala acaba bu telkinlerle alakası yok mudur diye kendime sormadan da edemiyorum.Belki başka birşeydir.Bilmiyorum yanii ama şunu biliyorum ki daha önce hiç böyle baş ağrılarım olmamıştı :) aslında hassas oldugum(yorgun,uykusuz vs) her zaman basım agırır ama bu kadar ağrımazdı hiç.Bende o yüzden sebebinin telkinler olduğunu düşündüm.Birinci baş ağrımda hiç birşey yapmaya mecalim yoktu ve devamlı mide bulantısıyla birlikte o gün hep istifar ettim baş ağrım bu kadar şiddetli oldu yani :) kusmaya kadar gittim. ehehe İkinci şiddetli baş ağrımda dün oldu bugunde var hala ama genelde ertesi gün azcık ağırıyor sanki şiddetli baş ağrısının devamıymış gibi daha sonra geçiyor.
Telkinleri hergün dinlemeye çalıştım bazı günler dinleyemediğim de oldu ama genelde dinledim bu zamana kadar.Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim telkinleri dinlemeye başladıktan sonra teyzemlere gitmiştim ve laptobumuda yanımda götürmüştüm dinleyecem diye:) ve kuzenim var 16 yasında o zamanlar da sadece ego ve suclulugu dınlıyordum.Kuzenim cok takar baskalarını arkadasları ıcın fılan.Biraz insanların yerine kendini fazla koyuyor bu aslında iyi bir özelliktir empati kurmak çok güzel ama herseyde oldugu gibi bununda dengelisi lazım neyse diyeceğime geleyim ben uzatmayım :) işte bir süre sesli dinledim ben telkinleri ve kuzenımde yanmda oldugu ıcın dogal olarak oda duyuyor daha sonra cok kotu basım agrıyo dedi bana.Kendisi diyor sanırım bu dinlediğin müzikler başımı ağrıttı diye:)yani heralde gerçekten bu telkinler baş ağrıtıyor sonuc itibariylaa.:)Haa birde aklıma geldi 2 yasımdaki kuzenımde bu muzıklerı duyunca hıc kıprdamadan dınlıyor wave ilginc buda 44 fazla gelemedim siteye başladım başlayalı ama bundan sonra daha fazla gelecem insallah.Cunku gelmenin daha faydalı oldugunu dusunuyorum.saygılar ve sevgıler efenım gorusmek dılegıyle hosca ve dostca ve mutluca kalınız
boo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla