selam günlük,
özür dilerim yazamadım sana kaç gündür. buralarda değildim de. sana ulaşacak bir bilgisayarda yoktu. o yüzden kusuruma bakma..
neler mi oldu bu süre zarfında?
özetle hayat üzerime gelerek beni ölçmeye çalışıyor diyebilirim. dört bir yandan olumsuzluklar sardı sarmaladı her yanımı. umutsuzluğa düştüm biraz ama sonuçta biliyorum o olumsuzluklarda geçmişte ektiğim kötü tohumlarım. benden kaynaklanıyor. ben kendimi affetmeliyim ki herkes kendini affetsin. ben kendimi sevmeliyim ki herkes kendini sevsin. ben çözümlemeliyim ki herkes çözümlensin. anlayacağın biliyorum ben ettim ben buluyorum günlük.
iş yaşamyla ilgili, arkadaşlıkla ilgili olumsuz şeyler geliyor hem benim hem beyaz atlımın başına. ama napalım o "allah beni sınıyor inanıyorum düzelecek" diyor. ben "benim düşüncelerim yüzünden oldu" diyorum ikimizde elimizden geleni yaparak allah'a havale etmiş durumdayız.
kendime kızdım şu son birkaç günde. baya kızdım hatta hatta bazen yargıladım. başkalarının ne düşündüğünü önemsedim. beni üzmesine izin verdim olayların. ama inan bana kısa zamanda toparladım günlük. bu defa olanları içime bilincimin çöplüklerine attığımı düşünmüyorum. oldu üzüldüm kızdım yada tepki vermedim ama geçirdim. bazen aklıma gelio ama pek umursamıyorum. bak umursamıyor gibi yapmıyorum gerçekten umursamıyorum.
ne desem bilmem ki...
özetle bu işte. allah yardımcım, yardımcımız olsun. önümüzde uzun bir yol var.
ve benim onun yardımına çok ihtiyacım var...