Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 10:19 PM   #10 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen

Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: Lütfen cevaplayın...

peki o kadına arkadaşının ne mal olduğunu anlatınca yada haklı olduğun konusunda seni destekleyince eline ne geçti???

bence asıl cevap verilmesi gerekn soru bu.sen arkadaşının sana yaptıklarını anlatınca o olayları yeniden yaşamışçasına hatırladın ve kötü hissettin içini öfke ve kin bürüdü karşındaki insanda sana hak verdikçe oda olumsuz elektirik yüklendi birbirinizin içini bulandırdınız, kan beyninie sıçradı yetmezmiş gibi o kişinin dedikodusunu yaptınız vs.vs.

ben mesela yaşadığım kötü olayları anlatmayı hiç ama hiç sevmem çünkü o olayları yeniden yaşıyormuşçasına bir sinir harbine giriyorum o zaman, yüzüm felan kızarıyor bana hiçbir şekilde olumlu dönüşü olmucak gereksiz bir olay olarak görüyorum çünkü anlatmak beni gerçekten rahatlatmıyor. tam tersi yeniden sinirlendiriyor üstelik bide o kişinin arkasından konuşup gıybet ettim diye ekstra bir vicdan azabı duyuyorum her anlamda kötü hissettiriyor yani.

YOL VERGİTSİN.... YOL VER GİTSİN...
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla