Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 11:03 PM   #12 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Lütfen cevaplayın...

Senin yerinde olsaydım sanırım istemeden de olsa arkadasımdan bahseder, kızgınlıgımı dile getirir ve daha da çok kızardım. Gün boyu kızgınlık duygusunu atamaz, durup durup tekrar aynı anı yaşar daha çok kızardım....

Benim de kötü bir olayın hemen peşinden nişanlıma olayı en ınce ayrıntısına kadar anlattıgım mesajlarım duruyodu telefonumda. Olayı yaşadığım insanlara hala kızgınım, hala ne zaman isimleri geçse öfkeme yeniliyorum ve o günü yaşıyorum tekrar tekrar. Geçenlerde telefonumu karıştırırken olayı anlattıgım 7 mesajı bir çırpıda sildim, biran sanki yaşanmamış gibi hissettim. Ne var ki yine isimleri geçtiğinde ilk günkü gibi kızgınım. Bir de kızdığım kişi abim olacak şahıs. Yakında düğünüm var ve ismi geçtiğinde düğünüme çağırmayacağımı, gelse de yüzüne bakmayacağımı söylüyorum. Buralarda bir adet var, gelin kız evinden çıkarken beline kırmızı kuşağı abisi bağlar ve ben bunu istemiyorummmm.... Ona karşı öfkemi yenemiyorum. Onun yüzünü hayatım boyunca görmek istemiyorum... Şimdi forumda geçmişte kötü anılar paylaştığımız kişi-olayları affetmemiz gerektiği söyleniyor. Bana haketmediğim şeyler yaşatan birisini nasıl affederim ki!
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla