Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 10:16 AM   #260 (permalink)
Teğmen

AVATAR2150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 25
23 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AVATAR2150 is a jewel in the roughAVATAR2150 is a jewel in the roughAVATAR2150 is a jewel in the roughAVATAR2150 is a jewel in the rough
Standart Cevap: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

Sevgili Siyahça merhaba
izninle sana yine ben yanıt vermek istiyorum.Bu arada telkinlerle ilgili deneyimleri siteden takip etttiğini umuyorum.Daha öncede dediğim gibi geçici bir durum ancak yazdığımız ve ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz.Yemek içgüdüsünün ardında güven eksikliği yatar.Sana bir çalışma önerebilirmiyim? Hangi konularda ve durumlarda kendini güvensiz hissettiğini yaz.Korkularmızla yüzleşmek bizi sanıldığının aksine güçlü kılar..Yazdıklarını o şekilde ifade ettiğin sürece bilinçaltın buna yönlenecektir..aşağıda yazdığın onaylamada gördüğüm 2 şey var..güvenli bir ev demişsin..Tatlım evren zaten bizim için yeterince güvenli inan..Bunu söylüyor olman bile güvensizlik belirtisidir.Evrenin koruması altında olduğunu onayla..helal para kazanıyoruz demişsin..Demekki bilinçaltında paranın kirli olduğuna dair bir inanç taşıyorsun.Para bir enerjidir.Bizlerde enerji varlıklarız.Kendini ne kadar para enerjisine layık görürsen o kadar kendine çekersin..Umarım bu yazdıklarım azda olsa seni aydınlatmıştır.Düşünmemeyi düşündüğümüz an daha çok zihnimiz aynı konuya takılır ve düşünürüz.bol bol meditasyon yaparak olumla..yani zihinsizlik durumu yarattıktan sonra..Sevgiyle ve sevgide kal..wave
AVATAR2150 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla