Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 12:41 PM   #3 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Psişik Yetenekler CD'si yardım

Alıntı:
karabasan17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar..

Ben hayatimdegisti'den psişik yetenekler setini almayı düşünüyorum ama bu set hakkında henüz bir bilgim yok..

Nelerden oluşur?
Nasıl dinlenmelidir? (ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye başladıktan sonra ne kadar süre sonunda dinlenmeli?)
Bu set bize ne katacak (telekinezi,telepati gibi psişik yeteneklerimizi mi geliştircek?)

gibi sorularda bana yardımcı olabilir misiniz? Alan arkadaşlar nasıl etki görmüşler felan... Almayı düşünüyorum ama bi türlü bilgi alamadım. Yardımcı olun..

Şimdiden teşekkürler
Merhaba karabasan17

İlgili konuda paket setimiz bulunmaktadır. Bilgi almak için ürünler bölümünden sipariş formunu doldurarak verilen maile gönderirsen gerekli açıklama yapılacaktır.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla