Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar Offf ne çok olmuş yazmayalı. Değişen bişeyler var mı? Var elbette.Farkındalıklarım var. Hem olumlu hem de olumsuz yönde . Mesela mutlu, huzurlu olma hali var. Zaman zaman yerini aksi duygulara bıraksa da. Kendimi menderesler çizerek akan ırmak gibi hissediyorum. Hızımı artırmak için menderesler çiziyorum sanki. Çok yavaşım bu aralar. Ne kadar eğilip bükülüp hız kazanmaya çalışsam da sanki aynı yerdeyim veya çok az ilerlemişim gibi. Bazen yağmurlar sayesinde debim artıyor ve hızlanıyorum. Bazen ufak şelalecikler oluşturuyorum. Geçtiğim yerlerden topladıklarım ağır geliyor ve yavaşladığım yerlerde atıyorum üstümden onları. Şimdi de bir ağırlık var. Yine toplamışım birşeyleri üstüme anlaşılan. Nasıl olsa yavaş gidiyorum bırakıvereyim şuracığa. Azaltayım yükümü. Yeniden hız kazanmam lazım. Yüklerimi bırakıp, denize doğru yol almam lazım. O engin güzelliğe doğru.... Okul çıkışı yemekten sonra uyudum yine. Uykuyu seviyorum ama şimdi kafam kazan gibi nedense. Vücudum sinyal veriyor bana farkındayım. Yeni şeyler öğrenme maksadıyla bilgisayar başına kilitlenmiş durumdayım ve artık vücut isyan ediyor doğal olarak. Uykularım dinlenmeye yetmiyor, cildim alarmda. Zihnim bulanık. Biran evvel toparlanmalıyım. Bunun için de interneti azaltıp, dinlenmeye ağırlık vermem gerekli. Beslenme düzeni yapmam, uyku saatlerimi ayarlamam, işlerimi ertelemeden zamanında yapmam gerekli. Son günlerde aynada kendimi tanıyamıyorum. Çok değişmişim. Zayıflamışım. Asık bir surat ifadesi takınmışım sanki. Hepsinin sebebi yorgunluk. Güzel bir program yapıp uyguladıgım takdırde kendime geleceğimi biliyorum. Bunu farkettiğim için de mutluyum. İnadına mutluyum. Mutluyum, mutluyum,mutluyum.....
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |