Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Merahaba Prenses. Tekrar Hoşgeldin
Senin durumun anladığım kadarıyla özgüven eksikliği. Bu da muhtemelen yetişme tarzından ve yapından kaynaklanıyor muhtemelen. Diğer vazgeçmelerin de kararsızlık ve buna bağlı olarak da ümitsizlik. Sanırım bir de boşsun. Sürekli oyalanacak bişeyler yapmanı tavsiye ederim.
Benim de seninkine benzer çok problemlerim vardı. Ama işim sayesinde ki işim sosyallik gerektiren bir iş bunları aştım. Sosyalliğini yitirme bence. Eve de kapanma. Bunlar insanlarla konuştukça, değişik şeylerle uğraştıkça kendiliğinden yok olacaktır. Umarım İstediğin sonuçlar için Azmini yitirmezsin ve çabalarsın. Telkinleri dinlemeye devam et. Başarılar |
Sana da merhaba hoşbulduk
Evet doğru tetkik şuan çalışmıyorum ve boş bir insanım aslında çalışma azmi de yok içimde şuan o yüzden hayatıma renk katayım diyorum ama olmuyor bir türlü umarım bu problemi atarım üstümden çünkü gerçekten canımı sıkıyor. Özgüven eksikliği olabilir telkinlere devam diyorum bende. Dinlediğimde rahatlattı beni normalde bir müziği ardarda dinleyemem sıkılrım ama bugün 2 saat dinledim ve daha da dinleyebilir halde buldum kendimi.