Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 09:23 PM   #54 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayata Evrimsel Adımlar

Doğru diyosun phantom ama becerebilsem :)

Denver merhaba.Genel kültür- genel yetenek ve eğitim bilimleri 27 haziran olur diye tahmin ediyorum. Temmuz a sarkıtmazlar yani. Haziran' ın son hafta sonu olur. Başvurular henüz başlamadı sanırım ama yakındır.

---------------------------------

Veee günlük gelelim sana. Hazır sınavdan bahsetmişken...Tahmin ettiğim ve her yıl olduğu gibi sınav öncesi gerginliğim hat safhada. 3 gün önce feci bir baş ağrısı yaşadım. Ertesi güne geçer sandım hafifledi ama tuhaf bir agrı da bıraktı. 3 gündür başım dönüyor. Beslenme ve uyku düzenim bozuldu.Sigara çoğaldı. Zayıfladım. Bugün fenalaşınca öğleden sonra çocukları gönderip hastaneye gittim. Kan tahlili, ekg, kafa filmi ( adını bilmiyorum ) yapıldı. Değerler normal çıktı. Bahar alerjisi olabilir dediler ama benim bahar alerjim yoktu ki ... Hasta değilsin sen dediler:( Bari iştah artırıcı bişeyler yazın dedim. Şurup yazdı. Eczanede öğrendim ki alerji şurubuymuş yazılan. Yan etkisi de iştah açmasıymış... Hey allahım yaaa... Alerjim olmadıgı halde sırf yan etkinin hatrına şurup içicem...

İğne fobim var benim ve ilk defa tek başıma kan aldırdım. Adama yalvardım nolur acıtmayın diye. Elimi tutup destek olacak kimse yoktu yanımda :( Ah sevgilim nerdesin yaaa

Gün boyu doğru düzgün bişey yiyemedim. Yemekler geçmiyo sanki boğazımdan. Yemedikçe daha kötü oluyorum farkındayım ama ah yiyebilsem :(

Telkinleri abarttım mı diye geldi aklıma ama artık gündüzleri dinlemiyorum. Gece 1 de yatarken açıyorum sabah 8 e kadar çalıyo başucumda. Bu 7 saatlik süre de normal diye düşünmüştüm ama biraz ara verip deniycem. Bakalım ne olacak?
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla