Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 10:09 PM   #143 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

herşey iyi gidiyor çok şükür...

çalışmalarımı düzenli şekilde yapmaya gayret ediyorum.Ve bu hafta sadece bir kere erken kalkamadım o da hava çok kötüydü ve 10a kadar uyudum.olsun önemli değil:)alışana kadar olur böyle şeyler.

ama bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.onu çok özlüyorum galiba..yanında olmayı..

ve sürekli şımarıklık yapasım var.çocukluk yapmak...:(hem de öyle basit bir istek değil aşırı derecede.oda arkadaşıma sardım bikaç gündür ama o da sıkılıdı galiba benle ilgilenecek birine ihtiyacım var:) neden böyle oldum ki bennnn:S geçsin artık şu durum!!

ders çalışıyorum.siteye de fazla takılmıyorum.önümüzdeki hafta tamamen okulu asmayı düşünüyorum böylece oturup eğitim bilimlerini bitirebildiğim kadar bitiricem.inşallah yani:)

sevgiler efenimmm.kendinize iyi bakın emii?:)