Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 10:28 PM   #144 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

bu arada paylaşmak istediğim birşey var.mümkünse bu konuda yorumlarınızı da almak isterim.

bir arkadaşım vardı sınıfta ve biz onunla bazı problemler yaşadık öncesinde çok yakındık ama.bi dizi tartışmalar sonrasında,olaylarda bizim için hayli büyüyüp içinden çıklımaz hal alınca yollarımız ayırdık ve defalarca üzerine düşünmeme rağmen hep haksızlığa uğradığımı düşünmüş ve içten içe üzülmüş,Allah'a havale etmiştim onu.affedemedim de.ama bu kişi hala sınıfımda ve beni çok rahatsız ediyordu.belki artık görmesem o kadar etkilenmem ama sürekli aynı ortamda olmak,gerçekten rahatsızlık vericiydi.

yoga seanslarımdan sonra kendimi çok iyi hissettiğim için o anki enerjimden aileme,sevdiğim insanlara bir de affedemediğim insanlara yolluyorum.onları affettiğimi,serbest bıraktığımı söylüyorum sürekli.

Ve o kızla tartıştığımızdan beri nerdeyse hiç gözgöze gelmemişken dün tam sınıftan çıkacakken göz göze geldik ve sanki bi an gözlerini çekmedi gibi geldi yani değişik bir elektrik hissettim.sizce yaptığım çalışmanın bir etkisi olabilir mi bu.aynı şekilde devam etmeli miyim?

bi de aynı şeklde enerji yolladığım diğer bir şahıs(ki bunu hiç ama hiç affedemiyordum) iki gündür hiç olmadığı şekilde bana hatırlatılıyor sürekli.onu tanığımı hiç bilmeyen şahıslar iki gündür gelip onun hakkında birşeyler soruyorlar ve ben onun hakkında konuşurken hala gerildiğimi hissediyorum!!

belki basit ve bağlantısız ama yine de bana tuhaf gelen şeyler oldu bunlar.doğru yolda mıyım acaba?