Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 08:39 PM   #3 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Felçli hasta bakımı ipuçları

atakan felç geçiren insanlarımız ki bu genelde yaşlılarımız oluyor onların evde bakımı özen isteyen bir konu hem fiiziki hem psikolojik olarak yatan hasta için olsun bakan kişi için olsun oldukça yıpratıcı çoğu şey,çoğu şey deneme yanılma ve zamaniçinde öğrenelerek yapılıyor halbukşi bu konuda paylaşımlar olursa ben annemde şunu yaşadım yaşayan varsa şöyle yapın bu kolay olur diye pratik bilğiler verilebilir paylaşılır soru soran olursa bende yaşadıklarımdan örneklerle yardım ederim