Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 02:22 PM   #4 (permalink)
-merve-
Teğmen

Tesekkür: 19
20 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-merve- will become famous soon enough-merve- will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatı seviyorummm

Günlüğüm uzun bi aradan sonra tekrar seninleyim;

herşey yolunda,kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.çünkü bilinç altım temiz,düşüncelerim pozitif.Keşke daha önceden bulsaymışım bu siteyi ama bardağın dolu tarafı misali,daha da geç olmadan bulduğum için şükretmem daha doğru olur super

zaman zaman eskiye dönüş korkusu yaşıyorum.Doğru!
zaman zaman karamsarlığa kapılıyorum.Doğru!
zaman zaman çok yoruluyorum.Doğru!

ama bunu da gelişimin bir süreci olarak görüp çok normal karşılıyorum.her gece yatmadan şunları düşünüyorum: şu hayatta ne dertlerle uğraşan insanlar var.en en başta sağlıklı nefes alabiliyorum,bütün organlarım sağlam ve yerinde,hiçbir fiziksel bedensel problemim yok.iyi bir ailem var,yanımdalar hayattalar.etrafımda beni gerçekten seven insanlar var.ihtiyacım olan herşeye sahibim.Bunlar için günün her saniyesinde sonsuz kere şükretsem yine de yetersiz kalmaz mı ve buna rağmen ben mutsuz olursam Allah'a karşı nankörlük etmiş olmaz mıyım?
herkesin karşısına çıkan sorunlar var,bunlar olmassa zaten hayat olmaz.o zaman kişilik nasıl güçlenirdi ki? karşıma çıkan problemler için ve onlarla başa çıkma gücüm olduğu için de sonsuz şükürler olsun!

Beyin gücü ne kadar da muazzam.İşleyişinde hiç bir sorun yok.Şu an hayatımda olan herşey benim düşüncelerimin sonucu.Ne kadar şanslıyım ki bunun farkındayım ve istediğim şeyi uzaklaştırıp istediğimi çağırabiliyorum

Ben kendimdeki değişimleri hayretle izlerken,bir yandan da sevdiklerime de bunları aşılamaya çalışıyorum.Yoğun bir iş stresi olan anneme de neredeyse her fırsatta kendi çapımda terapi uyguluyorum hatta ona telkinlerden oluşan bir cd hazırladım ama gün içinde pek dinleme şansı olmadığından hedefime şimdilik ulaşamadım,gece kulaklıkla dinlemez biliyorum.Sanırım bir cd çalar almalıyım ve gece o şekilde dinletmeliyim inşallah başarırım

iyi haberlerle tekrar görüşmek üsere

herkesi hepinisi çok seviyorum
-merve- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla