Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 09:05 PM   #84 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart 18.04.09

selam günlük,
uzun zamandır doğru dürüst yazamadım sana. ihmal ediyorum seni biliyorum ama sanırım kendimi de aynı ölçüde ihmal ediyorum.
dalgalanmalarım oluyor benim bugünlerde ama normal olduğunu düşünüyorum sonuçta çocukluğumdan beri değersiz, çirkin vs hissediyorum. şimdi ise kendime dair tüm düşüncelerimi kökten değiştiriyorum. yenilerin eskilerle çatışması normal. zaten benim için geriye tik taklayan bir saat yok ki.. rahat olabilirim. değerliyim. sevgi doluyum. kendimi seviyorum. her geçen gün daha iyiye gidiyorum. mutluyum. bugün kötü hissederim yarınm iyi. ama bir süre sonra her şey değişir ve ben hep iyi hissederim.

bir kaç haftadır telkinlerim aksıyor seyahat halinde olmamdan dolayı. ama olsun önemli değil. telkinleri ben kendi kendime de sözle söyleyebilirim.

bugün neden kendimi çirkin hissettiğimi sordum kendime. düşündüm. başkalarının benimle ilgili düşünceleri neden bu kadar önemliydi benim için?
neden ben kendimden emin olamıyordum bir türlü? neden benden başka herkes güzeldi fakat ben değildim. kendimi yaşlı çirkin kötü vs hissetmeme neden olan neydi? neden kendim dahil hiç kimse için yeteri kadar iyi olamıyordum?
değersizlik hislerim kuvvetlendi bugünlerde. memnun olamadım bir türlü kendimden yine. of.. daraldım bea

neyse her şey düzelecek sonuçta sürekli koşar adım marş durumunda olmak durumunda değilim. bir süre böyle olsun bakalım. vardır bunda da bir hayır..

yok yok aksattım ben olumlamalarımı günlük............