Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2009, 10:22 PM   #145 (permalink)
phantomm
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Ah günlüğümm ahh..
İyi ki varsın..Şu an kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü.Çünkü düşüncelerimi takip etmek,bu konuda kesin bir karar alıp sonuna kadar öyle gitmek o kadar zor ki..Karşımdaki insana hiçbirşekilde gücümün yetmediğini hissetmek..çaresizlik..Sadece Allah'a sığınıyorum..

Hayatımdaki herşey iyi güzel..Bir tek bu konu var.Çözdüm sanıyordum ama olmuyor olmuyor..Bıraksam olmuyor,sarılsam olmuyor..

Sabır,sabır,sabır,sabır,sabır,sabır,sabır,sabır,sa bır,sabır,sabır...............

İnşallah atlatıcam bun günleri..Geriye dönüp baktığımda sadece bir sis gibi görüneceksin bir zaman sonra.Sadece şu bir kaç ayı atlatmalıyım.Ondan sonrası çok kolay ve güzel olacak..

Ama sadece atlatmakta yeterli değil sanki gerçi..İçimde birşeyler eziliyor..Yenilmişlik duygusunu yenemiyorum,atlatamıyorum..

Serbest bırakmalıyım onu ve ona dair herşeyi..

Yapıcam,yapıcam,yapıcam..

Ben güçlüyüm,değerliyim,değerliyim,güçlüyüm,güçlüyüm,g üçlüyümmmmm!!!