Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2007, 04:44 PM   #12 (permalink)
Goldragoon

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Goldragoon is an unknown quantity at this point
Standart Yazma Terapisi

ben imkanları yeterli, çelişkili ve bir o kadar hayatı garip bir kişiyim. tembelliğim de o kadar bariz ki... geçmişime bakıp düşündüğümde çok büyük işler yaptığımı görüyorum. bugünümde öyle... mesela küçükken ben bu dünyaya alışamadım der ve kendimden bile beklemediğim mistik güçler (bi bardak suda hortum çıkartmak gibi... her nasılsa düşünürken olurdu, sonra "vay bee bunuda yapabiliyormuşum deyip dur bidaha deneyim" deyince yapamamam gibi veya nefesimi 10sn den fazla tutamazken 1 dk (aralıksız, duraksız, çok hızlı, ortalama bir sesle) konuşabilmem veya onun benzeri şeyler gibi) , yaşıma göre aşırı düzeyde anlama becerileri gerçekleştirirdim. ama normalde 2 kelimeyi yan yana getiremediğimde laf götürmez bir gerçek ... aslında değişmedim ve bunlara benzer şeyleri gene yaşıyorum... bir daha düşüüyorumda dualarımın da geneli kabul görürken,... ben hala bir başarı elde edebilmiş değilim. ne daha fazla kusurlarımı ne de özelliklerimi anlatacağım ama galiba ben amacımı daha başaramadım... mesela kolayca yapmam gerekenleri yapamamam veya sorumluluklarımı yerine getirmemem...
daha az önce daha fazla uzatmayacağım demiştim ama neyse... kısacası zeki (her yönüyle) , saf (gene her yönüyle...) , çalışkan (...) ve bunun gibi güzel özelliklere sahip bir akraba topluluğum olmasına,...; hafızamın çook iyi olmasına,... rağmen bir an önceyi hatırlamama veya çok açık sözleri anlayamamama,...
ben gerçekten başarılı mıyım?... veya zeki veya hafızası güçlü veya psişik veya başka şeyler? hedefim bu değildi galiba. kısacası etsemde etmesemde bişeyler buldum ve genede hayat zevkli. istediğim yerlerde olmayabilirim ama hala yaşıyorum ve bu yazıya ekleyebilecek çok şeyim var...
hatalarım varsa affedin...
bu arada ben mesafe katetmiş değilim galiba (türümün tek örneği olmaktan gurur duyabilir miyim?!? )
Goldragoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla