selam günlük,
napıosun? ben pek iyi değilim.
üstüme üstüme geliyor her şey demiştim ya.. maşallah devam ediyor. 4 koldan haldır haldır geliyorlar. hayır o değil de bir geldiler mi kalabalık geliolar. tek tek gelsenize kardeşim. nedir bu böyle? güçsüz mü buldunuz nedir anlamadım ki?
nerden başlasam yahu? her şey karıştı. sevindiklerime sevinemedim tam olarak. üzülemiyorum zaten eskisi gibi. gene nötr böyle bi garip bir şey oldum ben. bir vurdum duymazlık bir adam sendecilik bir bana necilik...
kendimi çirkin hissediyorum gene. bunun nedeni güzel olduğunu düşündüğüm biriyle ilgili sanırım. kendime dair ne kadar kötü hissim varsa ortaya çıktı. cildimi çok kötü hissediyorum. çirkin hissediyorum sürekli. ağzım kuruyor. inanılmaz su içesim geliyor. ne kadar içersem içeyim işe yaramıyor zaten. hep susuzum.
işten ayrılıyorum. yarın son günüm. buna üzülmüyorum. sadece para bakımından bir ay daha çalışsam beni rahatlatacaktı ama olmadı napalım sağlık olsun. vardır bunda da bir hayır değil mi?
şimdi karşıma başka bir iş fırsatı çıktı. çok kurumsal iyi bir şirket ama çok değişik bir işe alım süreçleri var. yani o kadar zorluyorlarki sankim astronot olucaz. yada ne bilim ac(j)an
yapacaklar bizi. çok istiyorum oradaki işi ama işte olur mu olmaz mı bilmiyorum. çok endişeliyim. ya olmassa ya elenirsem ya bilmem ne ..
ENDİŞELİYİM..
iş konusunda ne yapacağımı hayatıma nasıl yön verip şekillendireceğimi bilmiyorum. ve hala başkalarının benimle ilgili düşünceleri ÇOK önemli öyle ki bir benle ilgili bir şey söyledi geçen gün. aldırış etmemiş gibi yaptım ama tuttum tuttum içimde bugün patladı. kırıdm döktüm gene. zaten çirkin hissediyorum. zaten hasta oldum gene. her tarafım sivilce doldu. adet olamıyorum. polikistiğim zaten. anksiyetem var. offfffffffffffffffffff
kabus mu be bu?