Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 10:13 PM   #86 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold

sevgili günlükçüm
kendimi dışarılara attım. nerdeyse yan çiziodum fekat çizmedim bu defa. kıyısından döndüm diyebiliriz.

beni gören tanıdıklarım "noolmuş sana yaahu? ne bu surat?" dediler. bizim buralarda bir laf vardır biraz argo ama "şaftın kaymış" dedi bir arkadaşım bana. kötü bir şey bu...

biraz önce bir diyalog geçti beyaz atlıyla aramda. söylediklerimden pişman gibiyiiimm ama aynı zamanda değil gibiyim. çünkü söylediklerim hissettiklerimdi. bazılarının hoş olmadığını söyleyeceği şeylerdi söylediklerim ama gerçekten düşündüğüm buydu. biraz suçlu hissediyorum pişmanlıkla beraber ama çok değil. yumruk efendi gene uğradı şimdi sağolsun hiç yalnız bırakmıyoooorr.şaşkın

off günlükçüm. be giddim yatim böyle olmicak. uyuyim sevgili bilinçaltım benle iş birliği yapıcak bu gece ne var ne yok dökecek beraberce anlaşıcaz öyle değil mi sevgili bilinçaltım? ha?

gideyimde yüzümü temizleyim. gece yatmadan yüzümü temizlemessem tabi cildim iyi görünmez!!!!! nemlendirmessem bakmassam nası pempe pempe parlasın? haa cildim iyi deyince oluyo ya!
sabaha kadar olumla just a girl bakarsan bağ olur bakmassan dağ olur!!!!