Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2009, 10:36 PM   #63 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ankara Semineri İzmir'e göre %50 daha fazla kişi ile gerçekleşmişti..
İstanbul Semineri'de Ankara'ya göre %50 daha fazla katılımcılıydı yani İzmir'in iki katıydı.Bizimle olduğunuz için ilginiz için çok teşekkürler.

Her seminerimiz bir öncekinden daha iyi oluyor.Bizler de daha iyisini yapmak istiyoruz.Z
Özellikle seminer sonrası gelen geri bildirimler çok sevindirici.Bugun il dışından arayanlar oldu ayrıca memnun oldum.

Gerek şehir içinden gerekse şehir dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Organizasyonu yapan Redflowers
Seminer sunum yapan arkadaşlarım Shamanic(Özlem hn),Mümin Okan,Keops (Abdullah bey) çok teşekkürler...

biz de size teşekkür ediyoruz Atakan Bey.. böyle güzel bir site ile bizi buluşturduğunuz ve bizleri bilgilendirdiğiniz için..

seminerde değildim ama organizasyon için kendini heba eder gibi uğraşan redflovers'a, o güzel güler yüzü ile bizlere varlığıyla bile pozitif enerji veren shamanic'e, ve güzel, öğretici bilgilerini bizlerle paylaştığı için Mümin Okan ve Abdullah Bey'e sonsuz teşekkürler...