23-04-2009, 12:14 AM
|
#9 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum düşünce ile değişim. Alıntı: sibel80 Nickli Üyeden Alıntı
ben r şanalı ve kuantumu ilk bu sitede duydum.proğramını izledim.baktım insanların bazı sorunlarına değişik yaklaşımlarla yol gösteriyor.ben tabi hemen ikinci izleyişimde aradım canlı yayına bağlandım.beni çok rahatsız eden bir sorunumu söyledim.şanal bey çocukluğumda sorunumla ilgili bir olay olduğunu bunun o sorunu pekiştirdiğini söyledi ve o hatırayı hayal et.o sesleri sustur ve yaşananları olumlu şekilde yeniden hayal et.ben defalarca yaptım ama bir değişiklik yok.bir yerlerde bir eksik var.kitabını benim yaşadığım yerde bulamıyorum artık int.sipariş vereceğim ama bazı yorumlardan kitabında yetmediğini düşündüm şu an. | Bahsettiğiniz NlP tekniği genelde bir bilirkişi tarafından yapıldığı zaman çok faydalı olur yarı hipnoz halindeyken. Bu konuda araştırır ve kendinize otohipnoz yapabilirseniz eğer tek başınıza da kullanabilirsiniz. Çerçeveleme yaparak olayın boyutlarını değiştirirsiniz ve olayın duygu yoğunluğu senaryosu otomatik olarak değişir. Çok kullandığım bir teknik ve kesinlikle bilinçle yapılması gerekiyor.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |