23-04-2009, 11:26 AM
|
#14 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir Meleğin Doğum Günü Partisi 'Duru79' Tamam bir paket mendil yetmeyecek anlaşılan Canım benim iyiki sende varsın.Ankara'dan kalktın geldin ve senin gibi iyi,rahat konuşabildiğim düşünceli bir arkadaşım oldu.Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.Sen gel biz yine vefaya gideriz,taksim de çikolata içeriz Ayrıca hediyemide çok beğendim.Çok teşekkür ederim.Zahmet etmişsin canım benim. Alıntı: peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Ballı börek :) buna bayıldım. belgin ne güzel yazmış, anlatmış seni.İnsanın iyi ki var diyebildiği arkadaşları, dostları önemlidir. varlığınla beni mutlu ediyorsun.Durup düşününce iyiki varsın diyorum.Seni tanımamış olsam, hayat daha farklı olurdu.Yolumda bana güç kattın, yeri geldi şafak saydık, yeri geldi vefa ya gittik...
Melih abi sen ve ben güzel bir üçlü olduk .İnsiye kardeşim,dostum iyi ki doğdun,iyi ki varsın.
Mutlu bir ömür diliyorum sana. Doğum günün kutlu olsun Free file hosting from File Den! Jadordan hediyem canım | |
| |