Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 03:56 PM   #16 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
duygu460 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adına cok sevindim ama ben bişey sormak istiorum telkinleri nasıl dinledin yani hangi sırayla dinledin bana söylermisin.Bende bir sosyal fobik im de...
1 hafta ego+sucluluk dinledim sonraki 1 hafta çok düzensizdi o yüzden yazmıyayım.son 2 haftadır da ert.bırak+sf+topluluk+ego+k.güven dinliorum ama bir etki hissetmiorum yani psikolojik etkiler hissetmiorum.Son bir haftadır baş ağrısı,dalgalanma,ve ağlama hissi/isteği yaşıorum...Acaba yanlış mı yapıorum bilgilendirirsen sevinirim...

inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu fobiden, bende tamamen kurtulurum inşallah. zorluklarını ancak biz ve bizim gibiler anlar, seni anlıyorum yani.
öncelikle şunu söyliyeyim ben baya uzun zaman dinledim 5-6 ay filan sonra çıktı bende etkiler tabi Allah ın izniyle.
o yüzden baştan söyl,iyim sabırlı ol biraz.bide baya ben olumlamarla ilgili yazılar okudum siteden etkiliyodu beni.pozitif düşünce üzerine de bi kaç kitap okudum bence bunlarında katkısı kesin var bunları yap.olumlamar filan yapmakta faydalı onu fazla yapamıyorum ama daha fazla yapmaya çalışıcam.
telkinleri dinleme sıramda şöyle ego-kendine güven-topluluk karşıısında konuşma-sosyallilik arttırıcı-başkalarının görüşlerini ö.-sosyal fobi-koruma kalkanı.
gün içinde sürekli dinlemeye çalış baya.devamlı dinle.ben gerçi son zamanlarda dinleyemeyiroum mp3 sorunum var.ama yine dinlemeye başlıycam.
inşallah daha iyi olduğunun haberlerini alırız ileriki zamanlarda.Allah sabır versin.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla