23-04-2009, 04:26 PM
|
#340 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 13 Mayıs: "Başkalarını kendine model olarak almaktan vazgeç ve içine dönüp Benim sana hangi açıdan ihtiyacım olduğunu ve tüm resmin hangi bölümünde yerini aldığını bulmak için zaman ayır. Asla yeteneklerine uymayan bir durumda olma ve ritim ve uyum bozuklugu sergileme. Sen kendin olabildiğin zaman, tüm stres ve gerginlik yokolur çünkü sen artık olmadığın bir şey olmak için çabalamazsın. Aslında çabalamazsın bile; sadece sen olursun. O zaman sen kendi içinde mükemmel bir huzura sahip olursun ve bu da dışarıya yansır. Huzur, sükunet, dinginlik senden yayılır. Nereye gidersen git uygun atmosferi yaratırsın. Sen, yoluna çıkan tüm ruhlar için bir kutsama, bir yardım ve bir coşkusun ve çevrendeki tüm dünyada huzur ve uyum yaratıyorsun. Şimdi bırak Benim huzur ve sevgim seni kucaklasın ve doldursun. Yüreğini neşelendir ve sana yolu açtığım için Bana sonsuz şükran duy."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |