23-04-2009, 04:36 PM
|
#346 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 19 Mayıs: "Dünü arkanda bırak ve günü bozabilecek hatalar ve yanılgılarla uğraşarak artık zaman kaybetme; bunların işi tamamlandı ve bitti. Yeni bir gün için şükran duy; hiçbir şeyle bozulmamış bir gün için...O şimdi saf ve muhteşem ve onu bu şekilde korumak sana kalmış. Günün içine doğru düzenli bir şekilde, onun harika bir gün olacağına dair mutlak bir güven ve inançla ilerlemek senin seçimine bağlı. Her şey mükemmel bir şekilde yerine oturacak; her şey sakin ve yumuşak bir şekilde akacak. Karşılaştığın herkesle konuşmak büyük bir keyif ve mutluluk verecek ve tek bir olumsuz ve tatsız düşünce ya da teori senin bilincine girmeyecek. Günün yeniliği içinde her şey gerçekten harikadır. Her şey mükemmeldir ve sen de Benim devamlı yardımım ve rehberliğimle, Benim ve Benim ilahi varlığımın bilinçli bir şekilde farkında olarak, Bana sakin ve sessiz bir şekilde, güvenle dua ederek, bunu böyle koruyacaksın."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |