23-04-2009, 04:51 PM
|
#357 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady 30 Mayıs: "Ruhsal gerçekler hakkında sana bilgi verilebilir; oysa onlar ancak sen onları hayata geçirirsen, yaşamında onları uygulamaya koyar ve sergilersen senin için gerçek olurlar ve senin yaşamında hayatiyet kazanır, seninle birlikte ilerler ve seninle varolabilirler. Kendi düşünce tarzını kendin bulmalı, kendi yaşam şeklini kendin oluşturmalı ve işlerini kendi kendine yoluna koymalısın. İçine dön, her cevabı içinde ara; aradığını bulacaksın. Bu, zaman alabilir. Sabırlı olmayı öğrenmeli ve Benim kutsamamı beklemelisin; inancın ve güvenin yeterince güçlü olduğunda tüm aradıklarını bulacaksın. Tüm gücün, tüm bilginin, tüm bilgeliğin ve tüm anlayışın kaynağından, var olanı kendine çekmeyi öğren.Yüzünü bana dönmeye devam et; Bana, Tanrı'na, içindeki İlahi Kaynağa... Seni asla hayal kırıklığına uğratmayacağım ve terketmeyeceğim, çünkü artık zaten biliyorsun ki Ben daima seninleyim..."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |