Cevap: cemboli ve sevgili günlük merhaba arkadaşlar..
bugünüm güzel geçti aslında pek dışarı çıkmadım.çalışıyodum yağmur olduğu için gidemedik.bizim iş yağmurda olmuyor.evin dışını köpük kaplıyoruz.yarın gidicem inşallah.birşeylerle uğraşmam gerekiyor.boş kalmamamlıyım.bu yüzden çalışmak şart.kendimle ilgili fazla düşünmemeye çalışıyorum.
şu aralar içimi bi duygu sardı ben karaktersiz bi insanmıyım diye.sevgilimden ayrılmamın sebebi çok saçmaydı.sorumluluğu üstleniyorum.kesinlikle hatalı benim.ama yapmamam gereken şey ayrıldıktan sonra bir daha onu aramamalıydım.aradım barışmak için uğraştım ve kendime olan saygım azaldı.ama en önemlisi şu ki sevmek sevilmekten daha güzel bi duygu. birşeyleri karşılıksız yapabilmek gerçekten güzel bir duygu.insanlardan beklentilerim fazlalaştıkça acizleşiyorum.beni sömürüyorlar.benimle istedikleri gibi konuşup moralimi bozabiliyorlar.hayattan beklentilerimiz ne kadar çok olurrsa o kadar üzülüyoruz.kendime birşeyleri karşılıksız yapabilmeyi öğretmeye çalışıyorum.
benim kendimde gördüğüm en büyük sorunlaran biri de eskiye dönme korkusu.kendimi geliştermekten çok korkuyorum.birşeylere basğlanırsam eskisi gibi kapılıp giderim ve dengesizleşirim diye korkuyorum.
önceden olur olmaz şeyler konuşurdum insanlarla okuduğum şeyleri falan hep onlara anlatırdım ama çok fazla yapardım bunu.bu da insanları sıkardı.artık kendime özel bi hayat edinmeliyim.araştırdığım şeyleri kendim uygulamalıyım aksi halde insanlar diyor ki daha yaşı kaç çok biliyor sanki falan.belki de demiyorlar ama ben öyle hissediyorum.aslında bendeki sorunların farklı versiyonları diğer insanlarda var ama ben sanki bana özel zannediyorum.zaten kimse normal değil ki herkeste bi anormallik var.ben iniş çıkışlar yaşıyorum diye üzülüyorum fakat herkes iniş çıkışlar yaşıyor.inşallah iniş çıkışlarım azalır daha iyi olur böyle.en aza indirgemeliyim bunu.sevgilerle....
__________________ <<hayat bir sanattır sanatçı sizsiniz>> |