Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2009, 10:27 PM   #88 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: just a girl....

Sakin ol biraz bakalım. Bu duraksama belki de gerekliydi. Zaten ben yola başladım, değiştim artık bundan sonra eskiye dönmem diyerek her şeyi birden bırakırsan olacak olanlar oluyor şu an. Kendini hırpalama, çözüm bu değil. Kendini yargılayarak yeniden uzaklaştırma kendinden canım benim.

Kaldığın yerden devam et. Gelişim ve kendinle tanışma ardından bütünleşme evresi bir kaç ayda tamamlanacak bir şey değildir. Bu bir yaşam stilidir, alışkanlıktır. Önce hoşlanmadığın alışkanlıklarını kendi yollarına gönderip, sevdiğin çiçeklerin tohumlarını ek bahçene ve bırak onlar yeşerirken sen hayatın tadını çıkar. O tohumların güneşi umutların, suyu eylemlerindir unutma. Eylemlerinde ne kadar sevgi olursa bahçen o kadar parlak ve canlı olur.

Hadi bakalım, kalk yavaş yavaş ayağa ve yeniden başla o güzel hayatına. Herşey senin elinde biliyorsun, kaç kez deneyimledin bunu. Başlamak başarmanın yarısıdır, süreklilik de geri kalanıdır.

Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla