Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2009, 12:51 AM   #49 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Rüyalarımıza Uyanıyoruz

Anne-Baba Bütünleşmesi

Kendi içimdeki anne-babayla bütünleşmenin zamanı. Kendi ruhsal bütünlüğümün, eksiksiz ve bütün olan ruhumun erkek ve dişi yanıyla. Sevgi, şefkat ve gücün harika karışımı. Benim içimde. Gerçek annemden alamadığım ya da almayı beklediğim sevgiyi oradan alabilirim. Babamın bana vermesini beklediğim ilgisini, kendi bütünlüğümden. Onlar bana ancak sahip olduklarını verdiler. Yapabildikleri buydu ve en iyisini yapmışlardı. Onları anlıyorum ve seviyorum. Şimdi ben hiç kaybolmayacak, hep bana ait bir kaynağa bağlanıyorum ve kendi anne-baba enerjimle bütünleşiyorum. Ve bilinçaltımın olağanüstü kaynağından rüyalarım aracılığıyla bu bütünleşmeyi sağlamak üzere uykuya dalıyorum. Orada kendi annem ve babam beni bekliyor olacaklar ve ihtiyacım olan her şeyi bana sunacaklar. Ve hep bu sürecek. Her ihtiyaç hissettiğimde. Kendi içimde kadın ve adamı, erkek ve dişiyi, anne ve babayı bütünleştirme işlemi, o büyük esrarlı birleşme. Rüyalarımda kendiliğinden ve kolayca. Biliyorum.. Bekliyorum ve kabul ediyorum…

Hayat Amacı Olumlaması

Kendimi rüyaların bilgeliğine bıraktığımda Yüksek Benliğim’in bana en uygun biçimde, ihtiyacım olan mesajı vereceğini biliyorum.

Ve sabah uyandığımda bu mesajları açık ve net olarak hatırlıyorum. Anlıyorum. Tam olarak ne demek istediğini.. Beni en güzel yere yönlendirmek üzere bana mesajlar verdiğini biliyorum. Onunla işbirliği yapıyor olmak gerçekten çok güzel. O benim en ideal, eksiksiz ve tam olan tarafımdır. Tanrı’ nın sevgisinden yarattığı öz. Hayat programlarımı bilen, düzenleyen ve Tanrı’yla bu konuda işbirliği yapan tarafımla rüyalarımda buluşup, bilgi almak ve güçlenmek için ideal bir fırsat. Ve ben bu fırsatı kullanıyorum.

Bunun için şimdiden Yüksek Benliğim’e teşekkür ediyorum. Sorumu soruyorum net ve açık olarak. Hizmet etmek için neyi bilmem gerekiyor? Bu hayatta neyi gerçekleştirmem gerekiyor? Kendimi uykuya bırakıyorum…
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla