Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 12:40 AM   #10 (permalink)
meninje
Üsteğmen

Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: meninje'nin günlüğü :)

Sevgili Günlük;

Bugün ilk kez müziklerimden ayrıydım. son yarım saattir dinleyebiliyorum ancak. Ancak artık geceleride dinleyeceğim için mutluyum (Bu arada bazı arkadaşlarımız geceleri kulaklıkla uyuyamadıklarından vs gibi problemlerle dinleyemediklerini yazmışlardı. Ben bulduğum yöntemi söylersem belki sizlerinde işine yarayabilir: mp3 player imi kulaklık takılıyken sonuna kadar sesini açarak başucuma koyacağım. ses gayet rahat duyuıluyor. Hem gece olduğu için fazla bile gelebilir ses:) Sizde aynı yöntemi kullanabilirsiniz)

* Bu gün yüzümdeki gülümsemeler devam etti
* Eskiden tepkilerimin farklı olduğu şeylere artık daha farklı tepkiler vermeye başladığımı görüyorum. Daha anlayışla daha gülümseyerek, daha rahat, söylesem ne olacak ki demeden konuşarak...
* Zaman zaman fazla duygusal oluyorum iki gündür. Ufak bir olayda gözlerimin dolduğu olabiliyor.
* Yavaş yavaş kimseler duymasın egomdan kurtulup umut evini başkalarıyla paylaşmaya başladım. Şimdiye kadar aldığım tepkiler son derece olumlu ve hemen deneyeceğim yönünde:)