Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-04-2008, 02:53 PM   #166 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
amanda aman büyüyüp doğum günü partiside kutlarlamış benim meleklerim..canlarım benim onların koşup oynamaları gözümde canlandı..sen anlatırken ..allah ömürlerini sevinçle doldursun.. 96 96 96
Görmen lazımdı Hayal teyzesi kızlarımı . Normalde evden çıkarken giyinmek biraz sorun oluyor. Biri giyinirken diğeri soyunuyor. O gün hiç sorunsuz giyindik. Tam evden çıkacağız kolanya sürmedin dediler. Döndük bebek kolanyası sürdük mis gibi koksunlarmış. Çokta bilmişler. Aldığımız hediyeleri siz verin dedim. Defne pek vermek istemedi ama ikna ettik sonunda vermeye razı oldu. Duru hediyesini verdi birde öptü arkadaşını çok sevimliydiler. Akşam eve dönerken pasta istediler. Mum üfleyeceklermiş aldık bizde evde kızlara doğum günü yaptık. Mumlar bitene kadar yaktık onlar üflediler. Sayısını unuttum. Nerede pasta görsek mum istiyoruz artık. Merak ediyorum doğum günü kutlamaları ne kadar daha sürecek...

Bugün yine pasta ve mum istediler. Bakalım uyanınca ne yapacağız. Kalkayım bir kek yapayım mum diker yeriz.......