Ynt: İNCE BİR AYRINTI mehmetciğim
seni anlıyorum, aramızda yaşı küçük arkadaşlarımızın yanılgılara düşme tehlikesi karşısında kaygılanmanıda, şimdi o arkadaş hala aramızda, bu mesajımı okuyunca kendisini anlayacak ve izin verirse ben, onun bana yazdığı mesajın orjinal halini,burada alıntı yaparım..kendisi özellikle bana göre yaş itibariyle çok genç ..ona deep peat notlarını okumasını ve kendisini desteklemesini söyledim..tekrar tekrar yazmaya gerek yok..yukarıdaki mesajımda yazdığım cümle onu irite etmiş, bana yazdığı ikinci mesajda, bu çalışmayı yapamayacağını o, cümlenin kendisine itici geldiğini söylemiş, ona açıklama yapıp anlattım..bunu sana anlatmamın sebebi. burada bulunan herkes yaptığının bilincinde.. .bu sitede ayetler hadisler çerçevesi içinde, veya politik, ideolojik düşüncelerimize, göre tartışma veya fikir teatisi yapmıyoruz.. bana göre sitemizi güzelleştirende bu ..birimiz herhangi bir şekilde yanlışa düşüyorsa, onunla özelden konuşuyoruz..tartışmalar zaten gergin olan sinirlerimize iyi gelmiyor..biz bu tartışma ortamını yaşadık bu yüzden biliyorum..daha öncede yazdım kişi kaç yaşında olursa olsun öğrendiği her şeyi kendi inanç ve prensip süzgecinden geçirmek sorumluluğunu üstlenmek durumundadır..bu sitedeki insanları bir arada tutan..ve koşulsuzca yardımlaşmaya götüren dini ve politik görüşlerin hiç bir şekilde dile getirilmemesidir. birbirimize sadece insan olma pencerisinden bakmamızdır... burada içsel sorunlarımızla..ve bu sorunlara üretebildiğimiz çözümlerle buluştuk, kendi adıma söyliyeyim ben buradaki huzuru bozacak herhangi bir tartışma konusu açıldığında, girmem bu siteye, nette bunu yapan bir yığın site var..benim tanıdığım siteler arasında birtek bu site tartışmalardan çekişmelerden uzak huzurlu bir ortam sunuyor...birliğimizi beraberliğimizi, tüm inanç ve ideolojilerin uzağındaki insan kimliğimizle burada bulunuşumuza ve az önce söylediğim konuların açılmamasına borçluyuz...diye düşünüyorum...politik veya inançlarımıza ait düşüncelerimizde başka platformlarda, dışa vuruyoruz..saygılı sevgiler.. |