the secret filmini izledim neye yoğunlaşırsanız onu çekiyorsunuz hayatınıza odaklandığınız çey ne ise
onunla karşılaşıyorsunuz..bende kendim geçmişi düşündüğüm zaman ne kadar engel koymuşum diyorum hayatıma
hep acaba,yoksa,keşke,ya olmazsa,bilmem olumsuzda olumsuz.....tereddüt,korku,gelecek endişesi, nasıl yaparım,nasıl ederim,aman,zaman..........
bıraktım hepsini baktım ne kadar büyükmüş bu engeller yıktım olumsuzlukları hayatımdan kaldırdım..
engeller artık yok telkinleri çok fazla dinleyemiyorum ama dinlemeye çalışıyorum babamla çok tartışırdım artık değil babacığım benim diyorum şaşırıyor canım benim....delirdinmi sen dedi hayır dedim aklım başıma geldi dedim küçücük şeyleri nasıl büyütmüşüz mini minnacık olaylar nasıl dev olmuş meğer...artık hep olumlu şeyler düşünmeye başladım...içimde çok güzel bir huzur oluştu sanki yeniden doğdum..atakan beyden zenginlik ve refah cd si ile şans ve sezgi cd si istiycem biraz bekliyorum kendimi bir düzene sokayım öyle...tabi olumlu düşünceler ile kendi kendimide adapte ediyorum..
zengin olmak benim hakkım bolluk ve bereket benim hakkım.....
zenginlik güzeldir.....
zenginlik rahatlıktır....
herşeyi satın alabileceğin güce sahipsin....
neye odaklanırsan onu çekersin...............
sevgiyle kalın