Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2008, 01:31 PM   #18 (permalink)
McMelewen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 11 kez İyi ki varsın denildi
McMelewen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Ne zaman birakmali?

ben daha 3 günlük bile sayılmam ama bu müzikleri kişesel gelişim için dinlere söyleyeyim çevrenizden eğer olumsuz tepkiler alıyorsanız sevinin çünkü o tepkiler size pozitif olarak yansıma yönelik davranışlardır. siz olumlu ve neşeli olursanız çevrenizede bu enerjiyi yayıp sizdeki etkinin olumlu olduğunu daha iyi görebilme şansını yakalarsınız. bağımlılık dediğin tamamen bilinç altına yerleştirdiğin korkunun sonucu.insan bağımlılıktan kurtulabilir sadece öz güvenin olsun bunu yitirmemek lazım.ben kendim adıma sigara dahil tüm şeylerden kurtulurum. tabiki benimde bazı endişelerim var kendi hakkımda ama bu huylarımdan hem nefret eder hemde çok severim bu da kendimi suçluluk pisikolojisinden atarsam kurtulabileceğimi biliyorum.zor olacak belki ama olacak. sende böyle düşün ama sadece düşünme onu yaşa ki olsun. ek bilgi olsun diye söylüyorum olgunluk deneyimini yeni tanıyan insanlar adına kendi görüşüm ; kendininzi rüzgara bırakın çünkü hayatta hiç bir şey size üzüntü vermemeli.çok takmamalı. düşün düşün b. işin derler.salla gitsin hayatın dertlerini. :P saygılar site güzel ama umarım her zaman daha iyisine sahip olursunuz.
McMelewen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla