Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2008, 11:06 PM   #49 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

evet daha iyiyim radyoyu bile açtım,
nasıl korkunç bir duyguydu aman yarabbim, dayak yerken kendimi taşa çevirir asla acı bile hissetmezdim, ama dün olanlardan sonra resmen tepeden tırnağa, içim dışım öyle çok acıdıki,
bugüne kadar kimseye böyle şiddet dolu yaklaşmadığım için belki, kendimi kaybetmek yeterince kötüydü, ve babama karşı olduğu için çektiğim acının dozunuda beynimde dahada arttırdım, 2 erkek kardeşim var, ve 2 side babamı defalarca dövdüler, hele benden 1 yaş ufak olanla sırf bu yüzden yaklaşık 12 yıldır konuşmuyoruz, babamı dövmüştü, babam beni arayıp ağlamıştı, ben gurbetteydim baba hasreti çekiyordum, kardeşimi arayıp babama nasıl vurursun dediğimde, şimdi kafasını kesip sana yollayacağım demişti bana, bende taaa aydın sökeden, istanbulu karakolu arayıp kardeşimi şikayet etmiştim babamı dövüyor diye, polisler kardeşimi almışlardı ben şikayet ettim diye küstü bana, aile olamadık hiç bir zaman, babamı okadar çok insan dövdü ki bu güne kadar, eşimde onu dövdü diye boşadım, ve yıllardır gerçekten büyük bir sabırla baktım,
sevgili hayalayaz, siz bunları yazmasaydınız, ve beni telefonda dinlemeseydin belkide daha kötü kafayı yiyecektim, nefesim kesildi, hala elim ayağım titriyor, belki canıma kıyacaktım. belki beyin kanaması geçirecektim, şükürler olsun ki kötü birşey olmadı, taş çatlamadı tuzla buz oldu, bardak boşaldı, ve iyiki yanlız değildik, mesai arkadaşlarım anlattı bugün ben sadece havada uçup onu yere yapıştırmışım, ve haykırmışım, o bana vurmuş ben farkında bile değilim, nasıl bir inançsa sanki ben babama saldırdım, onun canını yaktım diye kahrolmuştum, bir kaç gün onu görmeyeceğim, 11inde bir mahkememiz daha varmış, hakime güzelce anlatacağım, sakince tüm sorunları uzman desteğide alarak halletmeye çalışacağım, artık ona değil kendime acımaya başladım, yıllarca sadece aile ve baba özlemi çektiğim için, kendime ne işkenceler yapmışım, bu olay belkide objektif olmamı sağladı, insan olduğumu farkettim, ve insani tepkiler vermemin zamanı gelmişte geçmiş bile, olayları olduğu gibi görmek ve ona göre çözüm üretmek lazım,
saolun canlarım, iyiki varsınız, dünden beri tek iletişimim burası oldu, ve yalnız olmadığımı gösterdiniz saolun var olun,
kızımla konuştuk bana 3. maaşını aldığında eyfel kulesinin altında kahvaltı ismarlayacağını söyledi, anne, baba olmak bambaşka bir şey,