Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2007, 07:00 PM   #2 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Fokların Katliamına Hepimiz Tepkimizi Gösterelim!!!

çok tesekkür ederim uyarın için umutlu ...

her iki linktende işlemleri yaptım.. tüm arkadaslarımız eminim bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerdir..

umarım bir faydamız dokunur.. kişisel mail listemdeki herkese de bu mesajı göndereceğim umutlu izninle ...
ne kadar çok yere ulastırırsak o kadar iyi olur zannedersem..

videoyu izleyemedim malesef karşıma ne çıkacak bilemedim ...
konuyu okumak bile ağlattı beni hala kendimde değilim..

kızgınım.. kırgınım.. sinirliyim ama umutluyum..
insan.. hayvan ... bitki... kısacası doğayı katleden katillerle aynı sıfat (insan) altında birleşip , aynı gökyüzünü paylaşıyor olmak malesef çok acı ...
en kısa zamanda tüm katliamların son bulup: barışın ve başarının ve mutluluğun ve sonsuz iyiliğin hüküm sürdüğü bir dünyanın var olması dileğiyle..

tekrar sonsuz tesekkürler..
saygılar..