Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2008, 02:41 AM   #54 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

allahım allahııım bu nasıl bir mucize, inanamıyorum, şu korkunç 3-4 gün içinde hayat bana neler yapıyor, hala tutunacak bir şeylerin olması ne güzel,
gecenin bu saati oldu kaç tane sakinleştirici aldım, o korkunç olayın üzerine yetmezmiş gibi işyerinde sorunlar çıktı, 2 yıldır canla başla çalıştığım işyerimi kapatacaklarmış, tüm servislikleri bitiriyoruz dedi patron, ve bir firmaya nasıl 400 ytl borç çıkartırsın diye benle kavgaya girişti, nasıl olduğunu gene anlayamadan camları yumruklamışım, elim parçalandı, heryer kan içinde kaldı, beni hemen acile götürdüler, bir sürü dikiş atıldı, ve çok kan kaybettim, gene çok şanslıymışım ki damarı parçalamamış, ve evin kalorifer boruları patlamış heryer mahvolmuş, atölyeden elemanı verdiler yanıma, evi ve komşuları kurtarmaya çalıştık, öyle bitkin düşmüşüm ki, sinir sistemim iflas etmiş, sakinleştiricilerle hemen uyuyabileceğimi söyledi doktor, ama bu saat oldu hala uyuyamadım,
sevgili tuluyhan uğurlunun web sitesine olağan gezilerimi yaparken okullarda verdiği derslerle ilgili haberi okuyunca kızımın okuluna gitmesinin ne kadar muhteşem bir şey olacağını hayal etmeye başladım, hatta siteden kapalı çarşı konseri ile ilgili bir yazıyıda buraya ekledim,ve tuluyhan uğurluya mail atıp kızımın okulunada gitmesini rica ettim,
kızımla telefonda konuştuk, okulu italyaya götürmek için öğrenci seçiyormuş, avea hattını arayıp epeyce uzun konuştuk kızımla, ve oğlumla, hatta 20 dakika hediye kontür kazandım diye sevindi birde, cnbc-e de shall we dans filmini izle dedi bana, filmi izledim, harikaydı, gene uyku tutmadı, kalkıp tuluyhanın müzikleri dinlemeye başladım, maillerime bakarken anam birde ne göreyim..........................
tuluyhan bana cevap yazmış facebooktan, bana o maili atan sizmiydiniz diye,,,,,,,,,
facebookla ilgili pek birşey bilmesemde, nasıl oldu anlayamadım, tuluyhan uğurlu ile konuşmaya başladık, gecenin saat 2 si hala inanamıyorum, ona forumumuzdan bahsettim, umuyorum bizi ziyaret edecek allahım sana şükürler olsun daha yaşayacak çok güzel günler olduğuna eminim, saol tuluyhan, öyle mesut bir tebessüm yayıldıki yüzüme, ve içimde etrafındaki duvarları paramparça ederek çıkmış bir nurhanın hala nefes almaya devam ettiğini duyuyorum,