Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2008, 10:23 AM   #2154 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,640
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
insanlar nasıl acımasız duygusuz olabiliyorlar. söylediği bir sözün yada yalanın karşısındakinin hayatını kötü yönde etkileyebileceklerini düşünemiyecek kadar bencil olabiliyorlar. böyle insanlarla karşılaştığım zaman hayatın yükünü taşıyamıyacak kadar güçsüz hissediyorum kendimi. hayat mücadeledir diyorlar ama ben yoruldum. bugün içimdekileri anlatmak istedim. umarım sıkılmazsınız.
mutlu olmalısın çok engelin var. türkiye standartlarına göre yaklaşık 65 metre engelli koşudayız. -65000 de denebilir, sayıyı uzatmanın anlamı yok- engellerin yükseklikleri farklı tabi. gayemiz ders alıp bir sonraki büyük engeli kolaylıkla aşmak.

çok şanslısın ve güçlüsün unutma. engelleri aşıp ulaştığın başarı, yüzünü şimdikinden daha güzel gülümsetecek. inan buna...
ya engeli olmayanlar ne yapmalı??
boş beleş bi hayat...
ı-ıh yok...
amacı olmalı...

__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla