Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2008, 05:04 PM   #212 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: neler istiyorum

tabikiii de popüler olmak her daim aranır sorulur özlenir evet çok özlenir olmak oldum olası benim rüyam...
Bir taraftan kendi kendimi birceandereye almışım telefonla konuşurken robot gibi oluyorum nefesimi tutuyorum boğulacağım neredeyse, birini aramaktan ödüm kopuyor bir taraftanda popüler olmak aranır sorunmak istiyorum arkadaşlar içinizden bu durumu tahlil edecek varmı bu ne biçim bir çelişkidir...
Ev işleriyle başım hala ve hala dertte sanki kimseyi davet edemeyecek hale getiriyor beni acaba çocukluğumda aldığım gezmenin insanın başını derde sokacağı şeklindeki telkinlerin etkisi varmıdır...
Benim arkadaşlarıma gitmeme izin vermezlerdi onlar gelebilir sen gidemezsin şeklinde, popüler olmamız beklenir çevremizin kalabalık olması iltifat ilgi gösterilmesi bizden beklenirdi. Annem övünmeyi çok sever ve malzemeyi buluncada hep aynı konuyu defalarca ve defalarca herkeze ballandıra ballandıra anlatırdı bir konuyu bin sefer dinlemek egonuz hazır olmadığı için acayip utanırsınız bu söylemlerden aksi durumdada annenizi hayal kırıklığına uyratmanın acısını ve de korkusunu yaşarsınız. Genç kızlık dönemimde karşı cins tarafından beğenilmek ama onlara ilgi duymamak gibi bir davranış geliştirmem istenmişti benden Benim kızımı herkez beğenir ama o kimseye bakmaz. Bu durumda sizi beğenecekler ve sizde karşı tarafa ilgi göstermeyeceksiniz yani birilerinin size hayran olması gerekiyor. Ancak böyle birşey başardığınızda anneniz size belli bir süre iyi davranıyor. İşte böyle zor zamanlar yaşandı ve geçti. Ama bende öyle izler bırakmışki yanlızlık, yanlız kalma korkusu bir taraftan başkaları tarafından yanlız bulunma korkusu aa bak çevresinde kimse yok denilmesi inanın ne hissettiğimi kendim bile anlamıyorum bunun için yazıyorum...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla