Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 12:25 AM   #62 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

nurhanza demiş ki:arkadaşlarrrr, bende geleceğim, yıktım viran eyledim duvarlarımı, taptaze bahar çiçekleriyle, just a perfect day, bu çaldığım parça armağanım olsun o güne, kendime pırıl pırıl bir elbise alacağım, sizinle tanışmak için can atıyorum, tavla oynamayıda biraz bilirim ama iddiasız oynamam, ve kesin kaybederim daha kazandığım görülmedi, ama ben tavla oynamayı severim, oynamak sonucundan daha önemli yaniii,
süper planlarda kurmaya başladım, 17 nisanda burdan ayrılıp uzun bir tur planladım, hatta sevgili kedim bebişide getiririm belkiiii, 23 nisanda martılara simit atarız, çocuklar gibi şen, yeniden hayatımızı değiştirmeyi başarmış olarak başlarız,

ehhh ben nasıl bir ki seni bile yoldan çıkardım yahu helal bana gel yahu balık avlarız yanlız pisiyi getirme ben tek olmalıyım ehehehe