Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 02:29 AM   #46 (permalink)
nilcelep
Teğmen

Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 18-02-2008 sigarayi birakiyorum

Merhabalar Sezencigim.Ozurdilerim canimcim uzun zamandir gelemiyordum 1 ay oldu calisiyorum vardiyali sistemle o yuzden ev ve is arasi anca idare ediyorum saolsun esimde bayaa yardimci oluyor ev islerinde yoksa vucudum bayaa hamlamis sezencim 2 yila yakindir calismiyorum :) neyse bu arada eskisinden daha uyum sagladim isyerime,trafige,eve cevreye arkadaslara ama halaa ole candan birini bulamadim tr deki dostluklarim gibi ama henuz erken bakalim ordakiler hepsi cok eskilere dayaniyordu :) keske sizler yakin olsaydiniz kime icim isindiysa yakin ve samimi hissettiysem nl de :) bu arada kiloyu dert etme bir alir bir verirsin ama sonucda mutlusun hissettiriyorsun onu Allah mutlulugunu daim ettirsin canimcim seni cok cok tekrar

Salam Izmirli guzel :) kutlaman icin tesekkurler sekerim.bana yakinsan gelsene guzelim ne duruyosun?burda insan ariyoz misafir edecek evimizde beklerim :) benim oturdugum sehirde pek turk yok 5 aile falan var senin dedigin sahsi duymadim ama aklimda bulunsun eger belcikadaysa butun tanidiklarima sorarim 8 ayda bayaa insan tanidim :) ama dedigim gibi ole candan olacagim kimse yok henuz :( dilerim bulurum belkide sen olursun kiss 1 saatlik yol nedirki insan candan birini bulunca 1 saatlik yolu ucar :) sevgiler.