ozlem merhaba
maalesef işyerlerinde genelde olan bi durum bu. benim de çok uzun iş deneyimim yok ama herkesin şikayet ettiği bişey bu. niyeyse kimse kendi bildiklerini bi sonrakiyle paylaşmaya yanaşmıyor. bu biraz kendine güvenmemekten kaynaklanıyor sanırım. sonra gelen kendi yerini kapar veya daha öne geçer falan diye düşünüyorlar galiba. birde tekel olma hissi var galiba ben biliyorum başkası bilmiyo bana muhtaçlar falan diye düşünüyolar belki de.sonra bide kendinden öncekilerden ne gördülerse bi sonrakine de onu yaşatıyolar. niyeyse kimse bana kötü davrandılar ben benden sonra gelene tam tersini yapayım demiyo. bana böyle yaptılar bende böyle yapayım diyo. bi çeşit ego tatmini galiba. işte böyle herkes bildiğini kendine saklayınca da sen kendi tırnaklarınla kazıyarak bişeyler öğrenmeye çalışıyosun birsürü vakit kaybı emek kaybı. anlayabiliyorum durumunu.
iş değiştirme konusunda da nacizane tavsiyem öyle bi karar verdiysen bile iş bulmadan ayrılma. çünkü işsizlik zor gerçekten ve ne kadar sürede bulacağın belli olmuyor. eğer şuan bulunduğun işi kesinlikle gözden çıkardıysan başka işler bakmaya başla bence.
neyse benim çenem düştü.
sonra görüşürüz. kendine iyi bak.