Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 10:18 AM   #116 (permalink)
ikizruh
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
özlem merhaba
ablam önce muhasebeci ve diğer bayanla beraber toplantı yap..ikisinide aynı anda çağır ve konuş..yalnız sakin ol konuşurken, sinirlenmeden...ondan sonra fazla zaman tanıma onlara..ilk vukuatta, patronla konuş..ama onlarla yaptığın toplantıda sakın patronla konuşmayı düşündüğünü hissettirme onlara..birde proğram netsismi..eğer öyleyse benim oğlum sorularına cevap verebilir diye düşünüyorum..muhasebeci değil ama bu proğramı bildiğinden bahsetti..dün akşam konuşurken..muhasebede bu proğram kullanıldığından bahsetti galiba..proğram netsis se hiç kimseyle konuşma..can ne biliyorsa..sana öğretir..üzme kendini her şeyin bir çaresi var..başka bir proğramsada, ben seni bi canla konuşturayım bakayım..olurmu kızım..işini bırakma.. .
ya ablam sen ne iyisin böyle valla bak gözlerim doldu şimdi beni hiç tanımadığın halde yardım etmeye çalışıyorsun çok saol sen bir tanesin.
ablacım şimdi kıza yanaşıp sorular sormaya başlıycam baktım hala aynı direkt patronun yanında soluğu alıcam.sonuçta ortada bir art niyet var.patronu çok seviyorum çok iyi kimsenin hakkını yemiyor.ama adamın bu iyi niyetinden faydalanan çok kişi var.bu yaşlı muhasebeci dışında başka bir muhasebeci daha var.normalde bir muhasebeciye iş verilir oda hem içeriyi hem dışarıyı (işlerini)yapar.ama burda öyle değil yani adam boşuna etrafa para saçıyor.hadi kız gitti yaşlı muhasebeciyle kaldık.kızı gözden çıkarsam bu adamı da tutmuyorum.en ufak hatayı senin üstüne yıkar o cins bişey yani.karışık bir durum ama Allah büyük çalışana her daim ekmek vardır.ben elimden geleni yapıcam bu ay içinde.baktım olmuyor iş bulup çıkıcam.kullandığım program logo burada ablacım
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla