Cevap: Çekim Yasası bilmiyorum inanıyormuyum bilmiyorum inanmıyormuyum onuda bilmiyorum.aslında şu ana kadar arzu ettiğim şeyleri çok büyük bir aşkla istekle istedim çok azı oldu.çekim yasası ve kader arasındaki bağı hala çözmüş değilim.kader varsa çekim yasası ne?çekim yasası varsa kader ne?yoksa çekim yasasıyla oluşturduğumuz hayat kaderimizi mi oluşturuyor?yoksa kaderimizdeki kadarını mı çekiyoruz.bilmiyorum hala düşünüyorum.nil günün kasetlerinde bugününüzü kendiniz oluşturdunuz diyor.ben buna inanamıyorum.çok üni. okumayı istedim.malesef kızların liseden sonra okutulmasına pek sıcak bakmıyordu babam.böyle kalıplaşmış düşüncelerle bir yere kadar savaşıyorsunuz.okuyamadm.bunu ben mi istedim.ilk çocuğuma adını bile bilmediğim otizim teşhisi konmuştu.bunu ben mi istedim.çok şükür atlattık ama.çekim yasası bizim bu güne kadar öğrendiğimiz bazı dini öğretilerle pek aynı paralelde gitmiyor gibi geliyor bana. aslında inanmayı çok istiyorum düşünüyorum böyle bir sırrı peygamberimiz hayatında kullandımı acaba.bu sitede ilgimi çeken çok şeyler oluyor hepsini öğrenmek istiyorum.çekim yasası kitabını okudum ama bu dini öğretilerimizle olan kısımda çekim yasasına ikna olmak istiyorum. |