Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 12:25 AM   #8 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen

Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: kendinizi kötü düşüncelerden nasıl uzak tutarsınız?

olumsuz düşünceler geldiğinde hem olumsuz düşünüyor olmanın verdiği sıkıntı hemde bunun farkında olmama rağmen o düşünceleri kovamamanın verdiği sıkıntı birleşince gerçekten sıkıntı 3e 5e katlıyor.

burdaki bi yazıdanda okuduğum kadarıyla şu anki düşüncem ve ruh halim yarınımı şekillendiriyor sıyrılmam gerek dedikçe daha çok batıyorsunuz gerçektende.bunu aşmanın yolunu buldum şükürler olsun .olumsuz düşünceyi farkettiğim anda hemen orda bi durup nefes alıyorum ve o düşünceyle bir canlıyla konuşur gibi konuşuyorum.sen bana aitsin şu şu korkumdan yada endişemden dolayı bana geliyorsun, senin hemen şimdi akıp gitmene izin veriyorum, herşey yolunda, şu anda iyi hissediyorum ve kendimi seviyorum..
diyerek yaşamak isediğim bir hayali düşünmeye başlıyorum hemen ve gene çok şükürki işe yarıyor..
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla