Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 09:32 PM   #3 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Telkinlerle ilgili birkaç sorum olacaktı

merhabalar sorularına cevap vermeye çalışayım..
1. telkinler bazen duyulabiliyor, bu bir sorun oluşturmaz
2. telkinleri aralıksız dinlemek daha iyi bir etki yapar, ki uyurken dinlenilmesi tavsiye ediliyor zaten. sebebi de uykudayken bilincimizin devre dışı kalması.
3. ego listende kalacak, suçluluğu çıkartabilirsin, ama ara sıra eklesen de olur. mesela bir hafta dinleme diğer hafta dinle.. gibi. ama ben ikisini de hala çıkarmadım, o şekilde de yapabilirsin.
4. hayır hemen hemen aynı içerik var zaten
5. telkinlere aklının gitmesi sorun değil, zaten uykudayken dinlersen bir süre sonra uyuyacağın için hiçbir sorun olmaz..
otobüste dinlerken müziğin sesi normal bi şekilde açıksa duyup duymaman önemli değil.. yani en az ses seviyesinde bile olsa(kapalıda değil ama) hiç sorun olmaz. duraklatma yapman da sorun olmaz..

sorularına kısaca cevap vermeye çalıştım fakat son olarak şöyle söyleyeyim.. önemli olan sürekli ve düzenli olarak dinlemendir, bırakmadan dinlersen eğer..hiç bir sorun olmaz kendini bu kadar sıkma yani:)

güzel haberlerini duymayı bekliyorum.. sevgilerle..