Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 10:02 PM   #4 (permalink)
morning
Teğmen

Tesekkür: 5
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
morning is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinlerle ilgili birkaç sorum olacaktı

Teşekkürler yasal06. Şu anda sınav çalışıyorum ve aklım sorularda olduğu için telkinlere gitmiyor.
Ayrıca doğa sesleri de insanı dinlendiriyor.
Etkileri biraz biraz başladı sanırım,dün gece dinledim mesela su içmeme rağmen biraz daha içmek istedim (ama kendimi engelledim mecburen) ve özellikle bugün dinlediğim zamanlarda kısa süreli baş ağrıları yaptı.
Şimdilik başka bir şey yok.Olmasını da beklemiyorum.Daha 1 gün oldu çünkü.Hadi bakalım uyurken dinleyeceğim, ama biraz az uyuyorum 7 saat gibi, ama kalan bir saati de gün içinde dinleyerek tamamlıyor hatta fazla dinliyorum.

Bu sabah ayna karşısına geçtiğimde de şöyle bir baktım, sanki çok hafif bir dikbaşlılık vardı.Ayrıca bugün eskisi kadar kızmadığım da dikkatimi çekenler arasında.Tabii bunları böyle yazdığıma bakmayın.Biraz da olumlu düşünmeye çalıştığım için böyle.
Ama ben şunu anladım, hayatımızı gerçekten değiştirmek istiyorsak ilk önce "Ben hayatımı değiştireceğim,değiştirebilirim" demek yani inanmak gerekiyormuş. Yok ya 2 mp3 dinleyince hayat filan değişmez derdim eskiden (7-8 ay önce işte,yukarıda yazdım) ama meğersem o zaman 3-5 kez dinleyip bıraktığım içinmiş, sitedekileri pek okumamıştım.

Şimdi okuyup uygulamaya çalışıyorum.Özellikle deneyenlerin olumlu yorumlarını okuyunca ben de onlar adına sevinip mutlu oluyorum :) Ve inanmamak diye bir şey yok.O kadar üye yalan mesaj yazmış olamaz değil mi? :) Ama kendim de deneyip inanacağım.Denemekte fayda vardır çünkü. Ve hayatımı değiştirebileceğime, kendimi geliştirebileceğime inanıyorum.

Sonraki deneyimlerimi de paylaşacağım,görüşürüz.
morning isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla