Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2009, 11:31 PM   #64 (permalink)
comte
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 19 Nisan İstanbul Semineri

Seminer gayet güzeldi. Bütün arkadaşları kutluyorum.

Seminer sonrası da güzel vakit geçirdik.

Atakan Bey, Shamanic, Keops, Belgin, Metin06, Pisimbat ile birlikte
Kız Kulesinde, Belgin'in doğum günü kutlamasını yaptık. Çok güzel bir gündü. Harika bir yer.super

Sevgili Şaman bizi evinde ağırladı. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyorum.

Seminer dışında, Sanemce, Pamukk, Serpil22, Ecem18 ve Keops ile de güzel bir sohbetimiz oldu. Onlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Ayrıca, Atakan Bey ve keops'un bana özel olarak gösterdikleri ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özel vakitlerini ayırıp nezaketle ilgilendiler.Özellikle Atakan Bey, çok misafirperver ve ince düşünceli bir insan. superAbdullah ise zaten bildiğimiz gibi pozitif, enerjik ve kafa dengi bir dost. Beni baya yordu enerjisiyle.(yürümekten ayaklarım şişti)

Aklıma daha ismi gelmeyen tüm değerli dostlara çok teşekkür ediyorum. Başka güzel günlerde buluşmak temennisiyle.super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla