Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 03:28 PM   #172 (permalink)
defduru
Üsteğmen

Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Defduru'nun Güncesi

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla dışarıya çıktık. Biraz çamlıkta yürüyüş yaptık daha sonra çocuk parkına gittik. Deli gibi oyuncaktan diğerine koşturdular. Yerlere yatıp kumlarda yuvarlandılar. Salıncakta sallandılar ama artık büyümüşler momadan salla diye ikisi birden bağırdılar.Bende onları kocaman salladım. En büyük kaydıraktan jet gibi kaydılar. Bende aşağıdan onlara baka kaldım. Aman yarabbim dedim benim melekler büyümüş. Kaydırağın ilk basamağı kırılmış ben daha bişey söylemeden onlar beni uyardı elimi tut kırık diye . Büyüdüklerin izlemek gerçekten çok büyük bir zevk. Birkez daha kendimle gurur duydum ne güzel iki varlık doğurmuşum diye Bir ara bir kedi geldi yanımıza peşinden koşturdular.

Yanlız insanların bana bakıp ikizmi? Kızmı? Erkekmi? diye sormalarından sıkıldım. Birde aaaa hiç benzemiyorlar? Sana da benzemiyorlar demiyorlarmı içimden sütçüye benziyorlar demek geçiyor. Bazısı daha ileri gidip tüpmü bunlar diye soruyor. Bugün yine bir kadın sordu tüpmü diye . Bende evet biri ipragaz diğeri aygaz dedim ve yürüdüm. Yahu sana ne ? demek geldi içimden tüp veya değil. Ne kadar meraklıyız kimisi de daha ileri gidip sorun kimde diye soruyor yaaa.
Kızmı? Erkekmi diyorlar çocukların saçları uzun pempe tokalarla iki kuyruk yapmışım. Üzerlerinde pembiş kıyafetler var. Laf olsun diye soru soruyorlar.
Ayy ben pek sıkılmışım parktaki insanlardan

Meleklerim çok yoruldular koşturmaktan şimdi mışıl mışıl uyuyorlar